1 خدمات نمای اسپایدر
2 خدمات نمای فین گلس
3 خدمات دربهای شیشه ای سکوریت
4 خدمات نمای کامپوزیت
5 خدمات ویترین های شیشه ای
6 خدمات کرکره های اتومات
7 خدمات یرق آلات NHN
8 خدمات شیشه های لمینت
10 خدمات شیشه دکوراتیو
11 خدمات شیشه های دوجداره
12 خدمات کابین دوش حمام
13 درب اتوماتیک شیشه ای
14 اجرای خدمات مربوط به شیشه
15 هندریل های شیشه ای
16 شیشه های دکوراتیو
17 پارتیشن شیشه ای
18 شیشه های ترکیبی با استیل
19 طراحی و مهندسی نماهای مدرن
20 نمای کرتن وال
21 ترموود
22 سرامیک خشک
23 شیشه های سکوریت
24 شیشه های لمینت
25 شیشه های دکوراتیو
26 شیشه دو جداره
27 موتور های اتوماتیک
28 موتور کرکره
29 موتور های درب شیشه ای
30 هندریل و پای نرده
31 پایه ها
32 کامپانت دفنی
33 کامپانت رو کار
34 یراق آلات شیشه
35 انواع استوپ
36 انواع لولا ها
37 انواع دستگیره ها
38 انواع بست و اتصالات
39 انواع فریم ها
40 انواع قفل ها
41 انواع ریل ها
42 یراق آلات اسپایدر
43 اسپایدر فیکس
44 فین گلس
45 اسپایدر کلمپ
 

شیشه سکوریت چیست ؟

شیشه نشکن ( شیشه سکوریت ) از لحاظ فیزیکی و مقاومت حرارتی قویتر از شیشه معمولی است .
شیشه خام بعد از انتقال به کوره توسط رولر های کشنده به درجه حرارت حدود ۶۷۵ درجه سانتیگراد رسیده و در حالت سمی خمیری بصورت حرکت رفت و برگشتی روی رولرهای سرامیکی ( که روی شیشه ها جا و اثر نمیگذارد )
بصورت ناگهانی به قسمت خنک کننده هدایت شده و عملیات سکوریت شدن و تمپرینگ صورت می پذیرد که شرح این عملیات به این صورت میباشد ، شیشه خمیری با حرارت بالا با قرار گرفتن زیر فشار بالای هوا باعث
انقباض زیاد لایه داخلی در طول زمان خنک کننده باعث تنش و فشاری در سطح شیشه میشود . برای سکوریت شدن شیشه ( تمپرینگ شیشه ) ، این تنش فشار هوا درسطح شیشه باید حداقل ۶۹ مگا پاسکال شود .
فشار هوایی که توسط سانتریوفیوژر های کوره به شیشه تابیده میشود به ضخامت شیشه بستگی مستقیم دارد و هرچقدر ضخامت شیشه ها پایین تر میشود مقدار هوای فشرده که به سطح شیشه از دوطرف ( رو و پایین ) بصورت تصاعدی بیشتر میشود بطور مثال اگر واحد فشار روی شیشه ۱۰ میلیمتر را یک واحد در نظر بگیرید ، فشار روی شیشه ۴ میلیمتر ۱۰۰ واحد میباشد .
هر برش یا سنگزنی و سوراخکاری باید قبل از سکوریت کردن انجام شود . هر گونه برش ، سنگزنی و سوراخکاری پس از سکوریت کردن باعث میشود که شیشه بشکند . و به قطعات بسیار ریز که اثر برندگی ندارد تبدیل میشود .

انواع شیشه سکوریت

شیشه سکوریت ساختمانی
شیشه سکوریت در لوازم آشپزخانه
شیشه سکوریت لمینیت پله
شیشه سکوریت دکوراتیو
شیشه سکوریت باجه های اینترنت و ATM
شیشه سکوریت در انواع میز های تلویزیون
شیشه سکوریت مخصوص دما بالا مناسب برای تجهیزات آزمایشگاهی

موارد استفاده شیشه سکوریت

در اتومبیل ها : شیشه سکوریت برای طرفین و شیشه عقب در اتومبیل استفاده میشود .
لوازم آشپزخانه : شیشه سکوریت در انواع لوازم خانگی جایگاه ویژه ای دارد ( اجاق گاز ، یخچال ، درب قابلمه ، هود ، مایکرو فر و … )
ساختمان ها : شیشه نشکن نیز درساختمان برای مجموعه های unframed (مانند دربهای شیشه ای فریملس ) ، شیشه سکوریت میتواند سه تا هفت برابر قوی تر از شیشه های معمولی باشد . کدهای ساختمان به شیشه سکوریت و یا شیشه های چند لایه در موقعیتهای مختلف از جمله برخی از پنجره های سقفی ، درنزدیکی درگاه و راهپله ها ، پنجره های بزرگ ، پنجره ، درب های کشویی ، آسانسور ، پانلهای دسترسی آتشنشانی ، استخرهای شنا .
گوشی موبایل :اکثر گوشی های هوشمند برای صفحه محافظ از شیشه سکوریت استفاده میکنند..

فروش شیشه سکوریت

برحسب نیاز مشتری: کارشناسان فروش آسادر ، تمامی نیاز مشتری را بررسی می‌کنند و با توجه به خواسته‌های مشتری، فروش این محصول در شرکت را پشتیبانی می‌کنند

تعمیر شیشه سکوریت


در شرکت آسادر آموزش های لازم برای نصاب ها انجام خواهد شد در طول این مدت نصاب‌های مبتدی زیر نظر تکنسین‌های حرفه‌ای آموزش‌دیده و اطلاعات کاملی در خصوص تمامی محصولات نوع و جنس مواد مورداستفاده، کاربرد تمام لولاها و یراق‌آلات و نکات ریز و تخصصی نصب اصولی و حرفه‌ای تمامی محصولات شیه سکوریتآشنا می‌شوند،
اما درصورتی‌که محصولات سکوریت شما دچار هر نوع ایرادی باشد، شرکت آسادر اقدام به ارائه خدمات فنی مهندسی در بخش تعمیر شیشه سکوریتنموده است تا در ارائه خدمات به مشتریان نیز برترین باشد.

  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر

10

شیشه سکوریت

posted on
شیشه سکوریت

شیشه سکوریت

صنعتِ شیشه با قدمتی ۴۰۰۰ ساله امروزه به کمکِ تکنولوژیِ پیشرفته نقش و کاربردِ بسیاری یافته است. تنها واسطه ای که واقعیت را آن گونه که هست می نمایاند شیشه است؛ همین ویژگی است که شیشه را از زمان هایِ دور کارا نموده است. اما زمان گذشت و انسان رنگ و طرح و نقش را نیز با شیشه درآمیخت و از این راه محیطِ خود را به کمک شیشه زیباتر ساخت.

تنها محدودیتی که در گذشته برای کاربردِ وسیعِ شیشه وجود داشت شکنندگیِ آن بود؛ ویژگی ای که شیشه را نه فقط میرا که خطرناک هم می ساخت. اما امروزه به کمکِ تکنولوژیِ مدرن دیگر شیشه ها نمی شکنند! شیشه سکوریت که طیِ فرایندی دقیق بر روی شیشه های خام حاصل می شود حتی اگر هم در شرایطِ بسیار خاص و ویژه بشکند به قطعاتِ بسیار ریزی تبدیل می شود که به هیچ وجه برنده و خطرناک نیستند.

بدین ترتیب ماندگاری و ایمنی نیز به واقع نمایی و زیباییِ شیشه افزوده شد و این ویژگی ها، در کنارِ دوام و صرفه یِِ فوق العاده شیشه نسبت به موادی چون آهن و چوب، کاربردِ آن را بیش از پیش گسترش داد.

امروزه شیشه های سکوریت به عنوانِ درهای ورودیِ شیشه ای، پنجره ها و نورگیرها در چهارچوب هایِ فلزی و چوبی و نیز برای پوششِ نمای ساختمان ها و پنجره های سکوریت کاربردِ وسیعی دارند. این شیشه ها همچنین به علتِ مقاومتِ بسیارشان در برابرِ گرما و سرما در وسایل خانگی (نظیرِ بخاری و اجاق گاز) و خودروها نیز استفاده می شوند.

شایانِ ذکر است که صنایعِ شیشه دربیران با بهره گیری از تجربه ای ۳۰ ساله و امکاناتِ مدرن قادر است تمامیِ شیشه هایِ خام را با هر رنگ و جنس و قطر و ابعاد و متراژی، بدونِ آن که تغییری ظاهری در آن ها بوجود آید، به شیشه های سکوریت بدل کند.

تاریخچه :
شیشه گری یکی از قدیمی ترین حرفه هایی است که بشر بدان اشتغال داشته است . مصری ها سازنده اولین اشیای شیشه ای بوده اند که ظروف به دست آمده از حفاری مصر قدمت ۵ هزار ساله دارد . رومیان نیز از فن شیشه گری مهارت داشته اند .
 در این صنعت از سایرین پیشرفته تر بودند . رونق شیشه سازی در نخستین ادوار تاریخ اسلامی صورت گرفته است ، زیرا هـنری بود که در مساجد و زیارتگاه ها و تزیینات مـذهـبی جلوه خاصی داشته و مورد استفاده قرار می گرفـت . در ایران نیز ساختن شیشه قـدمت چند هزار ساله دارد . نخستین واحد ماشینی تولید شیشه ساختمانی در ایران در سال ۱۳۴۰ شروع به کار کرد .

تعریف شیشه سکوریت :
در این حالت ، شیشه مجددا تا حدود ۷۰۰ درجه سانتی‌گراد حرارت داده و بعد بطور ناگهانی و تحت شرایط خاص و کنترل شده‌ای سرد می‌شود. این عمل باعث افزایش مقاومت شیشه (حدود ۳ الی ۵ برابر) در مقابل ضربه و نیز شوکهای حرارتی می‌گردد. این شیشه‌ها در صورت شکستن ، به ذرات ریز و مکعب شکل تقسیم می‌شوند که آسیب رسان نیستند. از این نوع شیشه در ویترین فروشگاهها ، درهای شیشه‌ای و پنجره‌های جانبی اتومبیلها استفاده می‌گردد

معرفی :

دو شیشه که میتواند متفاوت باشد ، پروفیل آلومینیومی ، گاز پرکننده ، چسب های اولیه و ثانويه و رطوبت گیر اجزاء یک شیشه سکوریت هستند. با انتخاب صحیح نوع شیشه برای جداره ها ، نوع گاز پرکننده میتوان از ويژگیهای انواع شیشه ها بطور همزمان استفاده کرد.
۱ – هريک از جداره های شیشه در شیشه سکوریت می تواند معمولی ، سکوریت ، نیمه سکوریت ، پوشش دار ، لمینت و یا اسپندرال و با ضخامت های متفاوت باشد.
۲ – سکوریت شیشه توسط یک پروفیل آلومینیومی حاوی مواد رطوبت گیر از همدیگر جدا می شوند. این مجموعه به وسیله دو نوع چسب مخصوص به یکدیگر متصل شده و آب بندی می شود.
۳ – چسب اولیه
۴ – چسب ثانویه

Categories: | Tags: اتصالات شیشه , یراق آلات شیشه های نشکن و اسپایدر , فروش انواع یراق آلات اسپایدر , فروش یراق آلات , انواع استوپ , انواع لولا ها , انواع دستگیره ها , انواع بست و اتصالات , انواع فریم ها , انواع قفل ها , انواع ریل ها , هندریل و پای نرده , هندریل شیشه ای , نرده شیشه ای , دیوار شیشه ای و هندریل , انواع شیشه ها , شیشه های سکوریت , شیشه های لمینت , شیشه های دکوراتیو , شیشه دکوراتیو , شیشه رنگی دکوراتیو , شیشه دو جداره , انواع شیشه دوجداره , موتور های اتوماتیک , موتور کرکره , موتور های درب شیشه ای | Comments: (0) | View Count: (1049) | Return

Post a Comment