1 خدمات نمای اسپایدر
2 خدمات نمای فین گلس
3 خدمات دربهای شیشه ای سکوریت
4 خدمات نمای کامپوزیت
5 خدمات ویترین های شیشه ای
6 خدمات کرکره های اتومات
7 خدمات یرق آلات NHN
8 خدمات شیشه های لمینت
10 خدمات شیشه دکوراتیو
11 خدمات شیشه های دوجداره
12 خدمات کابین دوش حمام
13 درب اتوماتیک شیشه ای
14 اجرای خدمات مربوط به شیشه
15 هندریل های شیشه ای
16 شیشه های دکوراتیو
17 پارتیشن شیشه ای
18 شیشه های ترکیبی با استیل
19 طراحی و مهندسی نماهای مدرن
20 نمای کرتن وال
21 ترموود
22 سرامیک خشک
23 شیشه های سکوریت
24 شیشه های لمینت
25 شیشه های دکوراتیو
26 شیشه دو جداره
27 موتور های اتوماتیک
28 موتور کرکره
29 موتور های درب شیشه ای
30 هندریل و پای نرده
31 پایه ها
32 کامپانت دفنی
33 کامپانت رو کار
34 یراق آلات شیشه
35 انواع استوپ
36 انواع لولا ها
37 انواع دستگیره ها
38 انواع بست و اتصالات
39 انواع فریم ها
40 انواع قفل ها
41 انواع ریل ها
42 یراق آلات اسپایدر
43 اسپایدر فیکس
44 فین گلس
45 اسپایدر کلمپ
 

شیشه سکوریت چیست ؟

شیشه نشکن ( شیشه سکوریت ) از لحاظ فیزیکی و مقاومت حرارتی قویتر از شیشه معمولی است .
شیشه خام بعد از انتقال به کوره توسط رولر های کشنده به درجه حرارت حدود ۶۷۵ درجه سانتیگراد رسیده و در حالت سمی خمیری بصورت حرکت رفت و برگشتی روی رولرهای سرامیکی ( که روی شیشه ها جا و اثر نمیگذارد )
بصورت ناگهانی به قسمت خنک کننده هدایت شده و عملیات سکوریت شدن و تمپرینگ صورت می پذیرد که شرح این عملیات به این صورت میباشد ، شیشه خمیری با حرارت بالا با قرار گرفتن زیر فشار بالای هوا باعث
انقباض زیاد لایه داخلی در طول زمان خنک کننده باعث تنش و فشاری در سطح شیشه میشود . برای سکوریت شدن شیشه ( تمپرینگ شیشه ) ، این تنش فشار هوا درسطح شیشه باید حداقل ۶۹ مگا پاسکال شود .
فشار هوایی که توسط سانتریوفیوژر های کوره به شیشه تابیده میشود به ضخامت شیشه بستگی مستقیم دارد و هرچقدر ضخامت شیشه ها پایین تر میشود مقدار هوای فشرده که به سطح شیشه از دوطرف ( رو و پایین ) بصورت تصاعدی بیشتر میشود بطور مثال اگر واحد فشار روی شیشه ۱۰ میلیمتر را یک واحد در نظر بگیرید ، فشار روی شیشه ۴ میلیمتر ۱۰۰ واحد میباشد .
هر برش یا سنگزنی و سوراخکاری باید قبل از سکوریت کردن انجام شود . هر گونه برش ، سنگزنی و سوراخکاری پس از سکوریت کردن باعث میشود که شیشه بشکند . و به قطعات بسیار ریز که اثر برندگی ندارد تبدیل میشود .

انواع شیشه سکوریت

شیشه سکوریت ساختمانی
شیشه سکوریت در لوازم آشپزخانه
شیشه سکوریت لمینیت پله
شیشه سکوریت دکوراتیو
شیشه سکوریت باجه های اینترنت و ATM
شیشه سکوریت در انواع میز های تلویزیون
شیشه سکوریت مخصوص دما بالا مناسب برای تجهیزات آزمایشگاهی

موارد استفاده شیشه سکوریت

در اتومبیل ها : شیشه سکوریت برای طرفین و شیشه عقب در اتومبیل استفاده میشود .
لوازم آشپزخانه : شیشه سکوریت در انواع لوازم خانگی جایگاه ویژه ای دارد ( اجاق گاز ، یخچال ، درب قابلمه ، هود ، مایکرو فر و … )
ساختمان ها : شیشه نشکن نیز درساختمان برای مجموعه های unframed (مانند دربهای شیشه ای فریملس ) ، شیشه سکوریت میتواند سه تا هفت برابر قوی تر از شیشه های معمولی باشد . کدهای ساختمان به شیشه سکوریت و یا شیشه های چند لایه در موقعیتهای مختلف از جمله برخی از پنجره های سقفی ، درنزدیکی درگاه و راهپله ها ، پنجره های بزرگ ، پنجره ، درب های کشویی ، آسانسور ، پانلهای دسترسی آتشنشانی ، استخرهای شنا .
گوشی موبایل :اکثر گوشی های هوشمند برای صفحه محافظ از شیشه سکوریت استفاده میکنند..

فروش شیشه سکوریت

برحسب نیاز مشتری: کارشناسان فروش آسادر ، تمامی نیاز مشتری را بررسی می‌کنند و با توجه به خواسته‌های مشتری، فروش این محصول در شرکت را پشتیبانی می‌کنند

تعمیر شیشه سکوریت


در شرکت آسادر آموزش های لازم برای نصاب ها انجام خواهد شد در طول این مدت نصاب‌های مبتدی زیر نظر تکنسین‌های حرفه‌ای آموزش‌دیده و اطلاعات کاملی در خصوص تمامی محصولات نوع و جنس مواد مورداستفاده، کاربرد تمام لولاها و یراق‌آلات و نکات ریز و تخصصی نصب اصولی و حرفه‌ای تمامی محصولات شیه سکوریتآشنا می‌شوند،
اما درصورتی‌که محصولات سکوریت شما دچار هر نوع ایرادی باشد، شرکت آسادر اقدام به ارائه خدمات فنی مهندسی در بخش تعمیر شیشه سکوریتنموده است تا در ارائه خدمات به مشتریان نیز برترین باشد.

  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر
  • اسادر

10

ويژگیهای شیشه سکوریت

posted on
ويژگیهای شیشه سکوریت

ويژگیهای شیشه سکوریت:
به علت وجود لایه هوا یا گاز و با استفاده از شیشه Low-E و یا پوشش دار هر سه روش انتقال حرارت یعنی رسانش ، جابجائی و تابش در شیشه های سکوریت قابل کنترل است. بدین ترتیب میتوان میزان مصرف انرژی جهت سرد کردن یا گرم کردن فضای داخل را کاهش داد.
در صورت استفاده از شیشه های پوشش دار و یا لمینیت میزان ورود نور و اشعه UV کاملاً قابل کنترل است.
میزان ایزولاسیون صوتی در شیشه های سکوریت به علت وجود گاز مناسب قابل کنترل است. برای کسب نتیجه بهتر میتوان از شیشه لمینیت در هر یک از جداره های شیشه استفاده نمود. در صورت استفاده از شیشه سکوريت و یا لمینیت در جداره ها ، این شیشه مقاومت خوبی در برابر سرقت و زلزله از خود نشان میدهد.
علت وجود گاز بین دو لایه شیشه دمای سطح داخلی شیشه با دمای اتاق یکسان می¬ماند بنابراین شیشه در زمستان عرق نمیکند.

معرفی سکوریت :
شیشه¬های سکوريت با اعمال فرآیند حرارتی بر شیشه¬های معمولی تولید می¬شوند. شیشه های سکوريت مقاومت بالائی در برابر ضربه ، فشار و حرارت دارند. شیشه های سکوريت مطابق با استاندارد ASTMC1048 به دوگروه اصلی تقسیم می¬شوند:
شیشه های نشکن یا سکوريت (Fully Tempered)
شیشه های نیمه نشکن یا نیمه سکوريت (Heat Strenghtened)
۱ – ابتدا شيشه معمولی را در کوره مخصوص تا ۶۲۵ درجه سانتيگراد گرم می کنند.
۲ – سپس شيشه حرارت داده شده قسمت فرآيند کنترل شده ای سرد می شود.

موارد کاربرد:
انواع پنجره
دربهای ورودی ثابت و متحرک
درب پاسیو
پارتیشن
ويترين و پیشخوان فروشگاهها
نرده های شیشه ای
سایر ويژگیهای شیشه سکوريت:
مقاومت شیشه سکوريت در اثر حرارت افزایش یافته است از این رو شیشه سکوريت در برابر ضربه و بارهای مکانیکی و استرسهای حرارتی در مقایسه با شیشه معمولی با همان ضخامت و مشخصات ۴ تا ۵ برابر قوی تر است اما این مشخصه د رشیشه نیمه سکوريت به ۲ برابر کاهش می-یابد.
شیشه سکوريت در هنگام شکست به قطعات ريز و غیربرنده ای خرد میشود.
الگوی شکست شیشه نیمه سکوريت مانند شیشه معمولی است.

ترکیبات سازنده شیشه :
اجزای اصلی تشکیل دهنده شیشه :
با نگاه به جدول عناصر ، کمتر عنصری را می توان یافت که از آن شیشه به دست نیاید ولی سه ماده کربنات دو سود ، سنگ آهک و سیلیس مواد اصلی تشکیل دهنده شیشه می باشند . مواد شیشه ساز مورد تایید موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران عبارتند از سیلیس ، دی اکسید بور ، پنتا اکسید فسفر که از هـر یک به تنهایی می توان شیشه تهیه کرد .

گداز آورها :
کربنات سدیم ، کربنات پتاسیم و خرده شـیشـه ، سـیلـیکات سدیم و سـلـیـس با گدارآورها می باشند در آب حل می شوند و از شفافیت شیشه به تدریج کم می کنند به هـمین عـلـت است که اغلب شیشه های مصرف شده در گـلخانه پس از چند سال کدر می شوند و نور از آن ها به خوبی عـبور نمی کند .

تثبیت کننده ها :
برای آن که مقاومت شـیشـه را در مقابل آب وهـوا ثابت کنیم باید اکسـیدهای دوظرفـیتی باریم ، سرب ، کـلسیم ، مـنـیزیم و روی به مـخـلـوط اضافه کنیم که به این عـناصر ثابت کـننده می گـویند .

تصفـیه کننده ها :
تصفیه کننده ها موجب کاستن حباب هوای که وجود در شیشه می شوند و بر دو نوع اند :
۱ ) فـیزیکی : سولفات سدیم ، کلرات سدیم با ایجاد حباب های بزرگ ، حباب های کوچک را جذب و از شیشه مذاب خارج می کنند .
۲ ) شیمیایی : املاح آرسنیک و آنتیموان ترکیباتی ایجاد می کنند که حباب های کوچک داخل شیشه را از بین می برند .

Categories: Uncategorized | Tags: اتصالات شیشه , یراق آلات شیشه های نشکن و اسپایدر , فروش انواع یراق آلات اسپایدر , فروش یراق آلات , انواع استوپ , انواع لولا ها , انواع دستگیره ها , انواع بست و اتصالات , انواع فریم ها , انواع قفل ها , انواع ریل ها , هندریل و پای نرده , هندریل شیشه ای , نرده شیشه ای , دیوار شیشه ای و هندریل , انواع شیشه ها , شیشه های سکوریت , شیشه های لمینت , شیشه های دکوراتیو , شیشه دکوراتیو , شیشه رنگی دکوراتیو , شیشه دو جداره , انواع شیشه دوجداره , موتور های اتوماتیک , موتور کرکره , موتور های درب شیشه ای | Comments: (0) | View Count: (1068) | Return

Post a Comment