1 خدمات نمای اسپایدر
2 خدمات نمای فین گلس
3 خدمات دربهای شیشه ای سکوریت
4 خدمات نمای کامپوزیت
5 خدمات ویترین های شیشه ای
6 خدمات کرکره های اتومات
7 خدمات یرق آلات NHN
8 خدمات شیشه های لمینت
10 خدمات شیشه دکوراتیو
11 خدمات شیشه های دوجداره
12 خدمات کابین دوش حمام
13 درب اتوماتیک شیشه ای
14 اجرای خدمات مربوط به شیشه
15 هندریل های شیشه ای
16 شیشه های دکوراتیو
17 پارتیشن شیشه ای
18 شیشه های ترکیبی با استیل
19 طراحی و مهندسی نماهای مدرن
20 نمای کرتن وال
21 ترموود
22 سرامیک خشک
23 شیشه های سکوریت
24 شیشه های لمینت
25 شیشه های دکوراتیو
26 شیشه دو جداره
27 موتور های اتوماتیک
28 موتور کرکره
29 موتور های درب شیشه ای
30 هندریل و پای نرده
31 پایه ها
32 کامپانت دفنی
33 کامپانت رو کار
34 یراق آلات شیشه
35 انواع استوپ
36 انواع لولا ها
37 انواع دستگیره ها
38 انواع بست و اتصالات
39 انواع فریم ها
40 انواع قفل ها
41 انواع ریل ها
42 یراق آلات اسپایدر
43 اسپایدر فیکس
44 فین گلس
45 اسپایدر کلمپ
 

New Page 1

مقدمه ای بر صنعت نمای خشک :
امروزه زیبایی و نوع طراحی نماهای ساختمان نشان دهنده رتبه کاری، نوع فعالیت و حتی طرز فکر، ایده ها و نقطه نظرات مدیران آن مؤسسه و سازمان می باشد. از این رو مدیران ارشد شرکت ها علاوه بر روش های نوین تبلیغات می کوشند تا نوع، محل و بویژه نمای ساختمان مرکزی سازمان خود را به گونه ای طراحی و انتخاب نمایند تا نشان دهنده نوع و اهمیت فعالیت آنها باشد.
سیستم های مدرن نماسازی که با نصب سنگ به روش خشک در دهه ۷۰ میلادی برای اولین بار در کشور آمریکا جهت ساختمان های بلند مرتبه طراحی و مورد استفاده قرار گرفت یکی از روش های جدید و قابل انطباق با استانداردهای جدید ساختمانی بود که این روشها از دهه ۷۰ شمسی توسط مجموعه رونین پارس در ایران اجرا شد که طی سالهای گذشته تاکنون پیشرفت های زیادی در این زمینه حاصل شده است و این شرکت توانسته است با بومی نمودن این تکنولوژی ها، نوآوری های زیادی را در این زمینه بدست آورد و در حال حاضر انواع مصالح مدرن دنیا را بصورت کاملاً مهندسی با انواع روش های ده گانه خویش طراحی و اجرا می نماید.


با توجه به صنعتی شدن روز افزون تمامی بخش های زندگی در دنیای امروزی و درگیر بودن تمام افراد با این مقوله و همچنین حس زیبایی شناسی انسان، علم معماری و طراحی ساختمان نیز طی دهه های پایانی قرن بیستم تاکنون با شتابی روز افزون دچار تحول گشته است و به سمت صنعتی شدن پیش می رود که بطور مشخص نمای ساختمان ها نیز تأثیر زیادی را پذیرا بوده که ایجاد و توسعه انواع روش های خشک و مدرن در نماسازی نیز از جمله آنها است که البته سیستم های خشک واجد مزایای بسیار زیادی است که در ادامه در مورد آنها بحث خواهد شد.
 

  • مزایا و ویژگی های روش نمای خشک
  • مراحل اجرای یک سیستم نمای خشک
  • اجزا

مزایا و ویژگی های روش نمای خشک:
۱- کاهش زمان اجرا
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان، زمان نقش اساسی و بسیار مهمی را در این صنعت ایفا می نماید و روشهایی که توسط متخصصین ساختمان طراحی و پیشنهاد شده اند همگی با این فاکتور مهم سنجیده و شاید بتوان گفت که با محک این فاکتور مهم ماندگار شده و یا از بین رفته اند. با اندکی تأمل درمی یابیم که اجرای نما به روش خشک می تواند تا ۵۰ درصد از زمان اجرا را کاهش دهد و حتی تأثیرات منفی دمای محیطی را به حدود صفر برساند و بخاطر عدم وجود ملات و روشهای سنتی با امکان فعال نمودن چندین جبهه کاری بطور همزمان در بخشهای بالادست و پایین کار بیش از پیش بر سرعت اجرا افزود و البته موارد دیگری مانند استفاده از اکیپ های آموزش دیده بجای نیروهای سنتی و غیر فنی و فاقد آموزش لازم در روشهای قدیمی و سنتی و همچنین استفاده از ابزار و ماشین آلات صنعتی در انجام کارها در روشهای مدرن ضمن تأثیر مستقیمی که بر زمان اجرا و جلوگیری از دوباره کاری های احتمالی خواهند داشت قطعاً در افزایش کیفیت اجرا نیز تاثیر قابل توجهی خواهد داشت. البته از دیگر مزایای روش های خشک که تأثیر زیادی بر زمان اتمام پروژه ها دارد امکان شروع نما با فاصله ای اندک از پایان یافتن اسکلت ساختمان می باشد.
۲- کیفیت بالا
اجرای نمای خشک با انواع مصالح اعم از سنگ، سرامیک، تراکوتا، و چوب و ... به روش صنعتی که نتیجه سالها تجربه، مطالعه و تحقیق و بررسی انواع روشهای مشابه خارجی در کشورهای مختلف می باشد در حال حاضر توسط شرکت رونین پارس با پیشینه ای بیش از 15 سال اجرا می گردد و می تواند کلید حل بسیاری از مشکلات حل نشدنی نمای انواع ساختمان ها باشد که مهندسین و متخصصین و مدیران محترم می توانند با طراحی و اجرای این روش در ساختمان ها از هر نوع سنگ، سرامیک و شیشه و غیره در هر سایز، ضخامت و رنگ استفاده نمایند.
- هماهنگی رفتار مصالح در مقابل تغییرات دمایی
سال هاست که اجرای نما در داخل و خارج ساختمان توسط افراد فاقد آموزش های لازم با ملات ماسه و سیمان صورت می گیرد که جدای از تحمیل وزن بالایی به ساختمان که با توجه به اهمیت مقاوم بودن ساختمان ها در برابر نیروی زلزله و رابطه مستقیم نیروی جانبی زلزله با وزن ساختمان ها با توجه به متفاوت بودن ضریب انتقال حرارتی و همچنین متفاوت بودن میزان انبساط و انقباض بخش ملات پشت سنگ یا سرامیک و ... نسبت به خود مصالح بیرونی نما و بخش سفت کاری موجود ، می بینیم که با گذشت زمان نه چندان طولانی، سنگها جدا شده و حتی اسکوپ های سیمی نیز از افتادن آنها جلوگیری نمی کند.
- طراحی مهندسی و کاهش پرت مصالح
با توجه به طراحی فنی و مهندسی دقیق نما اعم از زیرسازی و طراحی دقیق ابعاد و پلاک های مورد نظر برای هر پروژه با توجه به بازشوها، ارتفاع ساختمان، کاربری و دیگر موارد تأثیرگذار و امکان سفارش دقیق سنگها و مصالح مصرفی ضمن کاهش پرت و زمان اجرا، تأثیر بسزایی بر کیفیت اجرا باقی خواهد گذارد.
- تولید صنعتی مصالح مصرفی
با تولید صنعتی مقاطع زیرسازی نما اعم از پروفیل های آهنی، آلومینیومی یا گالوانیزه و استیل و همچنین مصالح رویه نما، قطعا امکان خطای انسانی در بخش های مختلف اعم از درصد اختلاط ملات و ... به شدت کاهش خواهد یافت و لذا تاثیر بسزایی بر افزایش کیفیت خواهد داشت.
- قابلیت تنظیم و رگلاژ
یکی از مشکلاتی که در روش های سنتی معمولاً شاهد هستیم، ایجاد درزهای غیر همسطح است که بعد از دوغاب ریزی بدلیل جابجایی سنگ و غیره و خارج شدن از رگلاژ اولیه صورت می گیرد و معمولاً هم بدون تخریب قابل اصلاح نیست ولی در روش های اجرای خشک بدلیل آنکه در اجرا از مواد سخت شونده ( ملات ) استفاده نمی شود می توان در حین اجرا و حتی پس از اتمام کار به سادگی نسبت به رگلاژ خطاهای احتمالی حتی در حد میلیمتر اقدام نمود و حتی طی سال های بهره برداری نیز امکان جابجایی و اصلاح تک تک سنگ ها یا سرامیک ها و ... فراهم می باشد.
۳- کاهش قیمت تمام شده
- کاهش وزن و حجم اسکلت و فونداسیون
کاهش حدود ۱۰۰ - ۸۰ کیلوگرم از وزن به ازای هر مترمربع از سطح نمای اجرا شده نسبت به روش دوغابی که تأثیر زیادی بر کاهش نیروی زلزله خواهد داشت و اگر در ابتدای طراحی ساختمان، نما بصورت خشک دیده شود با کاهش قابل توجه در وزن ساختمان، نه تنها قیمت تمام شده افزایش پیدا نمی کند بلکه با کاهش وزن اسکلت و فونداسیون در قیمت نهایی نیز تأثیر کاهنده مهمی باقی خواهد گذاشت.
- کاهش هزینه ترمیم، افزایش عمر مفید و امکان بازیافت مصالح
توجه به این نکته ضروری است که نماهای معمولی بـعد از چنـد سال قـطعاً نیازمـند ترمیم و ایجاد گیرداری مجدد می باشند و این خود یعنی تحمیل هـزینه ای اضافی که کارفرما بعد از مدتی باید برای نما متحمل گردد و در انتهای کار با توجه به عمـر مـفید کارهای دوغـابی که حدود ۱۵-۱۰سال می باشد باید تمامی لایه ملات و همچنین سنگ مربوطه را تـخریب نمود و ایـن بـدان معنی است که اگر هـزینه ای برای اجـرای نماهای دوغابی صرف می شود بعد از اتمـام کار ساختمان، باید بصورت کـامل آن را مستهلک شده تلقی کرد .
لیکن در اجرای نماهـا ی خشـک، با توجـه به نصـب به روش صنعتی ، با گذشت زمان نیـازی به ترمیم و هزینه نگهداری نمی باشد و درصورت آسیب دیدگی، هر کدام از پلاک ها قابل اصلاح و تعویض می باشد و نیاز به تخریب یا اصلاح کلی نیست و حتی پس از گذشت عمر مفـید آن ( بالای ۵۰ سال ) می توان تمـامی مصالح مصرف شـده را اعم از فلزات زیرسازی ( آهنی یا آلومینیومی ) و از همه مهمتر خود سنگ یا سرامیک مصرفی را بازیافت نموده و هر کدام از این مصالح را در مکانها و محل های دیگری بسته به نوع کاربری، استفاده نمود و این بدان معنی است که تمامی هزینـه هایی که برای اجرای این نما صورت می گـیرد بعـد از پایان کار ساختمـان، با لـحاظ درصـد استانـداردی از استـهلاک مصـالح ، به کارفرما باز خواهد گشت .
۴- منطبق بودن با آخرین استادنداردهای ملی و جهانی
- کاهش وزن و انطباق با آیین نامه های زلزله
همانطور که قبلاً بیان شد، کاهش وزن ساختمان رابطه مستقیمی بر کاهش نیروی زلزله بر ساختمان ها دارد و در جهت تذکرات و نکات ویژه آیین نامه زلزله ایران ( ۲۸۰۰ ) و دیگر آیین نامه های زلزله دنیا خواهد بود و طراحی زیرسازی و مصالح هر نما بر اساس اصول طراحی استاندارد و منطبق با شرایط مندرج در آیین نامه ۲۸۰۰ ایران و اتصال به سازه اصلی ساختمان می باشد، بدان معنی که در هنگام وقوع زلزله، حرکات بخش نما و متعلقات مربوطه بصورت جداگانه با تغییر مکان جانبی سازه صورت می گیرد و این موضوع مانع ورقه شدن نما و سقوط قطعات آن مشابه نمای دوغابی خواهد شد و لذا باعث کاهش تلفات انسانی و دیگر خسارات ناشی از سقوط نما خواهدشد.
- امکان اجرای عایق حرارتی و صوتی
با ایجاد فاصله ای که سطح بیرونی نما با بدنه اصلی ساختمان ایجاد می نماید ضمن آنکه وجود هوا در این فاصله نقش عایق صوتی وحرارتی را خواهد داشت، می توان با محاسبات انجام شده نسبت به محل احداث ساختمان از نظر آب و هوایی مطابق استاندارد های مربوطه ( مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان ایران ) عایق حرارتی و صوتی مناسبی را در نظر گرفت و به راحتی نصب نمود و حتی از این فضا می توان برای عبور سیستم تأسیسات مکانیکی و برقی نیز استفاده نمود.
در پایان قابل ذکر می باشد که شرکت رونین پارس به پشتوانه سال ها تلاش و تحقیق خویش، این توانایی را کاملاً داراست که با اطمینان اعلام نماید که طراحی و ساخت اسکوپ های جدید و روش های مدرن را جهت هر پروژه با توجه به شرایط و مشخصات همان پروژه طراحی، انتخاب و پیشنهاد نماید.
 

مراحل اجرابه ترتیب عبارتنداز:

صفحات ال شکل در امتداد یکدیکر بر روی دیوار ساختمان نصب می‌شوند.
نصب صفحه عایق بر روی دیوار ساختمان
پروفیلهای حامل عمودی با استفاده از میخ پرچ بر روی صفحات ال شکل نصب می‌شوند.
نمای خشک مورد استفاده درقابهای آلومینیومی قرار داده می‌شود و از هر چهار طرف درزگیر قرار می‌گیرد.
نمای خشک مورد استفاده بنا به نوع اتصال با بدنه ساختمان استحکام می‌یابد

سیستم‌های نمای خشک شامل اجزای زیر است: شامل اجزای زیر است:

عایق حرارتی
عایق حرارتی به طور مستقل با اتصال مکانیکی یا چسب به زیر کار محکم می‌شود.

چهارچوب نگهدارنده
این چهارچوب می‌تواند از چوب اشباع شده، فولاد یا آلومینیوم ساخته شود. فواصل و اندازه‌ها و نوع اتصالات زیر به گونه‌ای طراحی می‌شود که در برابر عوامل مخرب از جمله باد مقاوم باشد.

فضای خالی تهویه
در اغلب سیستم‌های نمای خشک به منظور جلوگیری از ورود نم یا رطوبت به داخل ساختمان، یک فضای خالی تهویه بین نما و عایق ایجاد می‌کنند.

نمای خشک و اتصالات
برخی از مصالح که برای نمای خشک می‌توان استفاده کرد عبارتند از: صفحات رزین اشباع شده، پشم معدنی فوق‌العاده فشرده، الیاف سیلیکات کلسیم، ورقه‌های آلومینیوم و کاشی‌ها و آجرهایی سفالین که گستره‌ای وسیع از رنگ و بافت را در برمی گیرد. نمای خشک را می‌توان با اتصالات آزاد اجرا کرد. که در این صورت در مقابل باران قابل تنظیم خواهد بود

New Page 1

نمای اسپایدر:

استفاده از نمای اسپایدر جدیدترین راه حل برای ایجاد هر نوع سطح شیشه ای با حداکثر شفافیت در ساختمان است اعم از اینکه این سطح بعنوان نمای ساختمان،پوسته کاذب،دیوار جداکننده و یا حتی نرده ایفای نقش نماید .
قدرالسهم وزن قطعات نگهدارنده شیشه در نمای اسپایدر نسبت به میزان سطح نمای ساختمان بسیار ناچیز است و این مهم ترین دلیل کاهش وزن نمای ساختمان در سیستم نمای اسپایدری است .

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای

نمای فین گلس:

در اجرای این گونه نماها انتقال بار به سازه توسط یک تیغه شیشه ای که از دو یا چند لایه شیشه سکوریت لامینت ساخته شده صورت میگیرد. حاصل کار وخروجی ظرافت وزیبایی وشفافیت فوق العاده میباشد.در این روش تیغه های شیشه ای بصورت عمود از سقف وکف توسط اتصالات بسته ومحکم میشود وشیشه ها بوسیله اتصالات اسپایدر وروتل ها به همدیگر متصل ومحکم میشود.فاصله بین قطعات شیشه با توجه به کاربرد آن متفاوت است ولی حداقل درز بین شیشه ها ۵-۱۰میلیمتر میباشد که بوسیله چسب آبندی میشود.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای

نمای کرتین وال :

نمای لامل، یا همان نمای کرتین وال ؛ یکی از سیستم های نمای مدرن ساختمانی بوده که ساختاری خود ایستا داشته، به این معنا که وزن بالای شیشه ، بر روی سازه کرتین وال
یا همان لامل ها و شاسی کشی های مربوطه سنگینی می کند و هیچ بار مرده ای حاصل از وزن شیشه ها و بار انرژی های حاصل از باد ، طوفان و … که متوجه پوستهخارجی (نما) می باشد، متوجه خود ساختمان نخواهد بود. به اصطلاح سیستم نمای لامل یک سازه مجزا محسوب می شود.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای

ترمووود:

استفاده از چوب در ساختمان از سالیان پیش مرسوم بوده است ، با این حال خصوصیات فیزیکی چوب محدودیت هایی در اجرا به ویژه در فضای باز ایجاد میکند ، با گذشت زمان انسان متوجه شد که حرارت دادن به چوب باعث افزایش دوام آن خواهد شد ، در حقیقت چوب ترمو یا همان ترمووود از طریق حرارت دادن به چوب در دمای زیر یکصد و هشتاد درجه سانتی گراد تحت شرایط خاص و با زمانی حدود 50 تا 100 ساعت بسته به نوع چوب اولیه ایجاد میشود ، در پروسه حرارت دادن اکسیژن از محیط حذف میشود تا امکان سوختن چوب از بین برود.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای


سرامیک خشک:

امروزه زیبایی و نوع طراحی نماهای ساختمان نشان دهنده رتبه کاری، نوع فعالیت و حتی طرز فکر، ایده ها و نقطه نظرات مدیران آن مؤسسه و سازمان می باشد. از این رو مدیران ارشد شرکت ها علاوه بر روش های نوین تبلیغات می کوشند تا نوع، محل و بویژه نمای ساختمان مرکزی سازمان خود را به گونه ای طراحی و انتخاب نمایند تا نشان دهنده نوع و اهمیت فعالیت آنها باشد.
سیستم های مدرن نماسازی که با نصب سنگ به روش خشک در دهه ۷۰ میلادی برای اولین بار در کشور آمریکا جهت ساختمان های بلند مرتبه طراحی و مورد استفاده قرار گرفت.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای


نمای کامپوزیت :

شرکت آسادر در اجرای نمای کامپوزیت با توانایی و تخصص بالای تیم اجرایی و طراحی توسط ( مهندس معمار و آرشیتکت Architect ) رزومه چشمگیری در رابطه با نمای کامپوزیت ساختمان از خود به جای گذاشته، کلیه سازندگان ، مشاوران ، آتلیه های طراحی نمای ساختمان و ... می توانند جهت رویت نمونه کارهای کامپوزیت نما شرکت آریو نمای پاسارگاد در تمامی روزه های هفته حتی ایام تعطیل حضورا" در محل های نصب ورق کامپوزیت از اکیپ اجرایی و فنی تیم نصب اطمینان حاصل نمایند .

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای

 ویترین های شیشه ای:

مغازه بدون ویترین با راهرویی که از میان مغازه می گذرد(ایده بر گرفته از بازار های ایران)مغازه ای که ویترینی دو لایه دارد که افراد در هنگام ورود به مغازه خود به نمایش گذاشته میشوند (ویترین با حضور افراد کامل می شود) گسترش ابعاد نمایش در ویترین از دیوار به کف و سقف نمایش کالا از دیواره و سقف به صورت همزمان نمایش کالا از دیواره ها و کف نمایش کالا از دیواره ها و کف و قرار گیری انسان در تراز بینابینی فضای مرکزی متفاوت در طبقات  در یک طبقه فضای مرکزی فروشگاه هایی با امکان دیده شدن از طبقات بالاترجداره ی فروشگاه ها در مقطع به صورت مورب

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای


دربهای شیشه های سکوریت:

نحوه تولید شیشه سکوریت و مراحلی که طی می‌شود باعث ایجاد مقاومت بالای این محصول می‌گردد.
عملیات حرارتی از گرم کردن یکنواخت نوع فلوت تا دمای نرمی شیشه (بالای ۷۰۰ درجه سانتی گراد) می‌باشد. شیشه گرم شده به ‌وسیله دمیدن هوای سرد به هر دو سطح شیشه سریعاً سرد می‌گردد که زمان سرد شدن تأثیر بسزایی در میزان مقاومت شیشه دارد.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای


هندریل شیشه ای:

نرده های شیشه ای از ابتدای پیدایش تا به امروز همواره مورد توجه طراحان قرار داشته است.به دست آمدن سطح یکپارچه و شفاف حاصل از ساختار شیشه ای این نرده ها یکی از عواملی است که باعث محبوبیت آن شده است.طرح های بسیار متنوعی که برای هندریل های شیشه ای وجود دارد در کنار طیف گسترده یراق آلات و امکان استفاده از شیشه های سکوریت,لمینیت,خم در کنار افزایش ایمنی به زیباتر شدن راه پله شما کمک می کند.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای


کابین دوش حمام:

جنس پانل زیر دوشی از ورقهای ABS و اکریلیک بوده که ضـد آب و ضـد خش می باشد و در بین پلاستیکها بیشترین مقاومت ضد خش را داشته و در برابر عوامل موثر مقاومت بالایی دارد.
این کابین برای جداسازی محوطه دوش از حمام می تواند مورد استفاده قرارگیرد. آبشن های مختلف از جمله سیستم تهویه هوا ، کنترل اتوماتیک پانل ، تلفن ، لامپ سقفی و دیواری ، دوش دستی متحرک و چند حالته ، نازل های ماساژور ، سیستم های صوتی و تصویری و ... در این بخش موجود می باشد.


دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای

شیشه های دکوراتیو:

پنجره ها واستفاده از پرده های زیبا برای پنجره منزل تاثیر زیادی در زیبایی خانه و طراحی دکوراسیون داخلی منزل دارند.بیشتر از هر عامل دیگری، پنجره ها در بیان معماری منازل موثر هستند. پنجره های یک خانه می توانند در اشکال مختلف باشند. بلند، باریک و وسیع و حتی یک آرک در بالا سر داشته باشند. یک تزئین مناسب برای پنجره ها می تواند زیبایی های یک اتاق را چند برابر افزایش دهد.
یک پرده مناسب قادر است یک اتاق بی روح را به مکانی آرامش بخش و روح پرور تبدیل کند. همچنین عاملی برای کنترل گرما و سرما و نور باشد. پرده ها جذاب ترین نقطه دید در یک اتاق هستند.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای


پارتیشن شیشه ای :

واحدهای اداری و تجاری در همه‌ی نقاط دنیا از واحدهای مسکونی گران‌تر هستند. گرانی این واحدها سبب می‌شود تا همیشه افراد در استفاده از فضاهای اداری دچار وسواس بوده و با دقت در چیدمان نقطه‌به‌نقطه آن دقت نمایند.اگر در فضای اداری خود به ایجاد حریم خصوصی یا خواص آکوستیک نیاز دارید، آنگاه فضای اداری شما می‌تواند به این محصول برای پارتیشن‌بندی فضای شما نیاز داشته باشد.
نکته‌ای که در این میان نباید از آن غافل ماند تقسیم‌بندی واحدهاست.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای

 شیشه-های ترکیبی با استیل:

در کشور ایران به دلیل موقعیتی که در کره زمین داشته به عنوان یکی از اولین کشور های بوده که در دریافت انرژی خورشیدی با 1800 تا 2200 کیلو وات ساعت بر متر مربع در سال پیش بینی شده است که این رقم نشان می دهد که بالاتر از میزان متوسط جهانی بوده . یعنی می توان چنین نتیجه گرفت که در سال به طور متوسط 280 روز آفتابی را مشاهده می کنیم که عددی قابل مشاهده بوده. اما با این وجود روش و تمهیداتی را برای کنترل تابش آن چنان در نظر گرفته نشده

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای

درب اتوماتیک شیشه ای:

درب شیشه ای اتوماتیک یکی از انتخاب هایی به شمار می رود که قابلیت تحت تاثیر قرار دادن چشم انداز ساختمان راداشته و در هر مکانی قابل استفاده است. مهم نیست که چه مقدار فضا برای نصب درب ها در اختیار دارید؛ زیرا انواع مختلف درب اتوماتیک شیشه ای به شما کمک می کنند تا از کمترین فضای ممکن بیشترین بهره را ببرید.این نوع درب ها با داشتن قابلیت های فراوان می توانند انتخاب مناسبی برای مکان های عمومی از جمله ادارات، بانک ها، ویلاها، شرکت ها، بیمارستان ها (که رعایت بهداشت در آن ها اهمیت فراوانی دارد)

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای


کرکره های اتوماتیک:

(درب اتوماتیک کرکره ای) نوعی از کرکره می باشد که به وسیله موتور و با استفاده از قدرت برق عمل کرده و در محور عمودی ریلی بالا و پایین می رود.
کرکره اتوماتیک را با استفاده از کنترل از راه دور(ریموت) به راحتی می توان باز و بسته کرد و دیگر مثل قدیم نیاز به قدرت دست و استفاده از نیروی انسانی ندارد. مزیت اصلی کرکره اتوماتیک فراهم کردن آسایش و راحتی کاربران است.

دربهای شیشه ای سکوریت,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل,طراحی و مهندسی نماهای مدرن,نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نما کرتن وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,سایر خدمات,درب اتوماتیک شیشه ای,کرکره های اتومات,اجرای خدمات مربوط به شیشه,ویترین های شیشه ای