Failed to load licensing components!

Please RE-INSTALL / REPAIR SKIN! DO NOT UNINSTALL THEME which will cause unrecoverable data loss!

موتور پرده برقی

 موتور پرده برقی

موتور پرده برقی
پرده برقی هوشمند

امروزه پرده برقی در سراسر دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده است. دلیل این طرفداری کاملا عیان است. اگر شما دلیل علاقه ی رو به رشد مردم برای خرید پرده برقی را نمی دانید با ما همراه باشید تا شما هم جزء طرفداران این نوع پرده ها قرار گیرید.

به طور کلی پرده برقی به پرده هایی گفته می شود که باز و بسته شدن آن ها توسط ریموت انجام می گیرد. همه پرده برقی ها دارای یک موتور قدرتمند هستند که در انتهای ریل آن ها قرار می گیرد. (مشابه تصویر زیر). سیستم کنترلی آن ها، می تواند بر روی دیوارهم نصب شود.

پرده برقی ها به دو صورت، باز و بسته می شوند. برخی از آن ها به صورت عمودی و برخی دیگر به صورت افقی جا به جا می شوند. پرده هایی که به صورت عمودی باز و بسته می شوند معمولا بدون چین هستند. این پرده ها در قسمت بالایی، بخشی برای رول شدن پرده دارند.

پرده های برقی افقی یا کناری، مشابه پرده های چین دار ساده ای است که در اکثر منازل وجود دارد. پرده برقی افقی، دارای ریلی است که به صورت افقی عمل می کند. گیره های پرده که درون ریل قرار گرفته اند، توسط موتور، جابجا می شوند.

استفاده از این نوع پرده برقی در منازل، دکوراسیون خانه شما را زیباتر می کند. چرا که چین مرتب پرده ها و در عین حال سادگی طراحی پرده، فضا را متفاوت تر از قبل خواهد کرد.

مزایای استفاده از پرده برقی

متاسفانه در خانه هایی که پرده های معمولی نصب شده است، دردسرهایی وجود دارد که لذت زندگی آسان را از بین می برد. مثلا اگر نورگیر خانه شما خوب نباشد، شما نیاز دارید تا نور خانه را به گونه ای تامین کنید. مثلا ممکن است از روشن کردن لامپ در روز استفاده کنید. گاهی هم دوست دارید نور طبیعی به خانه راه پیدا کند که مجبور به کنار زدن پرده ها می شوید. استفاده از لامپ در روز روشن علاوه بر مصرف انرژی، باز هم زیبایی نور طبیعی را به همراه نخواهد داشت. پس سراغ کنار زدن پرده ها می رویم. کنار زدن پرده ها هم مشکلاتی را به همراه دارد. کنار زدن پرده با دست، باعث تجمع بخشی از پرده در یک قسمت می شود که ظاهر زیبایی را به همراه ندارد. از طرفی ممکن است گیره پرده گیر کند و پرده به آسانی جابجا نشود. یا ممکن است گیره پرده از ریل خارج شود. مطمئن باشید انجام روزمره این کار، کلافگی زیادی را به همراه دارد. بعد از مدتی، ترجیح می دهید با زدن کلید، لامپ را روشن کنید. با این وجود هم از نور طبیعی، هم از منظره روبروی خانه لذتی نمی برید.

پس از مزایای پرده برقی می توان:

سهولت و راحتی کار
جمع شدن با چین های مرتب
استفاده از نور طبیعی پشت پنجره
کاهش مصرف انرژی برق
سالم ماندن پرده برای سال های متوالی
زیبایی دکوراسیون خانه
لذت تماشای آسان نمای خارج خانه
نام برد.

اگر همزمان از پرده برقی افقی و عمودی استفاده کنید، می توانید سینما را به خانه بیاورید. پرده عمودی در پشت پرده افقی قرار می گیرد. در این صورت نور به خانه شما نفوذ نمی کند و محیطی مشابه محیط سینما در خانه به وجود می آید.

برخی از پرده برقی ها دارای سنسور تاچ هستند. بدین معنا که با لمس قسمتی از پرده، پرده ها به صورت اتوماتیک کنار زده خواهند شد. پس نیازی به پیدا کردن ریموت نخواهد بود.

باز و بسته شدن پرده برقی افقی، بنا به سفارش مشتری می تواند در سه مدل زیر، ارائه گردد.

از پرده برقی در چه مکان هایی استفاده می شود؟

در سالن های اجتماعات مشابه سالن های سینما، تئاتر، سالن های کنفرانس از پرده برقی استفاده می شود.

پرده های برقی عمودی برای ادارات دولتی، شرکت های خصوصی و … کاربرد دارد.

در منازل، برای پرده های اتاق و پذیرایی می توانید از پرده های برقی عمودی و افقی استفاده کنید.

برای آشپزخانه پیشنهاد می کنیم از پرده های برقی زبرا یا مشابه آن استفاده کنید.

Related

Share

Post a Comment

اتصالات شیشه,یراق آلات شیشه های نشکن و اسپایدر,فروش انواع یراق آلات اسپایدر,فروش یراق آلات,انواع استوپ,انواع لولا ها,انواع دستگیره ها,انواع بست و اتصالات,انواع فریم ها,انواع قفل ها,انواع ریل ها,هندریل و پای نرده,هندریل شیشه ای,نرده شیشه ای,دیوار شیشه ای و هندریل,انواع شیشه ها,شیشه های سکوریت,شیشه های لمینت,شیشه های دکوراتیو,شیشه دکوراتیو,شیشه رنگی دکوراتیو,شیشه دو جداره,انواع شیشه دوجداره,موتور های اتوماتیک,موتور کرکره,موتور های درب شیشه ای,لیست قیمت درب شیشه ای,موتور درب اتوماتیک شیشه ای,شیشه سکوریت,انواع شیشه سکوریت های,بهترین قیمت شیشه سکوریت,شیشه سکوریت چیست,نمای اسپایدر,نمای شیشه,اجرای نمای اسپایدر,معرفی نمای اسپایدر,اجرای نمای شیشه ای اسپایدر,اجرای اسپایدر,قیمت اجرای اسپایدر ,قیمت اجرای نمای اسپایدر,نمای فین گلس,نمای کرتن وال,نمای کرتین وال شیشه ای,معرفی نمای کرتین وال شیشه ای,نحوه اجرای نمای کرتین وال,روش نصب نماهای شیشه ای,انواع نمای شیشه ای کرتین وال,معرفی نمای کرتین وال,اجرای نمای کرتین وال,نمای شیشه ای کرتین وال,ترموود,سرامیک خشک,نمای سرامیک,سرامیک خشک نما,طراحی نما,اجرای سرامیک خشک,اجرای نمای سرامیک خشک,اجرای نمای خشک,نمای سرامیک خشک,نمای کامپوزیت,ویترین های شیشه ای,ویترین های شیشه ای مدرن,ویترین شیشه ای لوکس,ويترين شيشه اي,ویترین گردان شیشه ای,مدل های شیک کابینت های شیشه ای,نرده شیشه ای,درب های شیشه ای و درب های اتوماتیک,دربهای شیشه ای سکوریت,درب شیشه سکوریت,لیست قیمت درب شیشه ای,درب شیشه ای سکوریتی,قیمت درب شیشه ای ساده,درب اتوماتیک شیشه ای,درب اتوماتیک شیشه ای,هندریل های شیشه ای,کابین دوش حمام,شیشه های دکوراتیو,پارتیشن شیشه ای,شیشه های ترکیبی با استیل